Αποκλειστικός αντιπρόσωπος pellet MIK EUROPE – Mytherm στην Εύβοια.

Η εταιρεία MIK EUROPE – Mytherm στα πλαίσια της εξυπηρέτησης και υποστήριξης των πελατών και των συνεργατών της και την βελτίωση απόδοσης των προϊόντων της, ξεκίνησε από το 2011 την εμπορική διάθεση στερεών καυσίμων σε μορφή pellet, μπριγκέτα και μπριγκέτα κάρβουνο BBQ. Το 2015 η εταιρία προσθέτει στον παραγωγικό τομέα της την συσκευασία και τυποποίηση για το καύσιμο pellet με δυναμική 30.000 τόνους ανά έτος.

Τα κριτήρια επιλογής των καυσίμων είναι η ασφαλή λειτουργία, η υψηλή θερμογόνος δύναμη και η μικρότερη δυνατή επιβάρυνση των μηχανημάτων καύσης με υπολείμματα στάχτης και αποφυγή έκλυσης επικινδύνων αερίων καύσης για την ελάχιστη φθορά του εσωτερικού του μηχανήματος.

Επιλέγοντας πάντα στερεά καύσιμα από 100% φυσικό ξύλο χωρίς χημικά πρόσθετα και ρετσίνι, από διάφορες ποικιλίες ξύλων, Έλατο, Πεύκο, Οξιά, Δρυ.
Μερικοί παραγωγοί στερεών καυσίμων, προσθέτουν χημικού τύπου υλικά, για την οπτική και μηχανική βελτίωση του υλικού που διακινούν, αυτό μπορεί να καταστεί επικίνδυνο και επιβλαβές για το μηχάνημα αλλά και για το χρήστη.

Το καύσιμο pellet συσκευάζεται σε πλαστικές σακούλες των 15 kg που τοποθετούνται πάνω σε ξύλινη παλέτα σε σύνολο 65 – 78 bags με συνολικό βάρος 975 kg έως 1170 kg.

Η εταιρεία Μπαρουτόξυλο είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος pellet της εταιρείας MIK EUROPE – Mytherm στην Εύβοια.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2221061924