Καυσόξυλα Χαλκίδα

Η εταιρεία μας διαθέτει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και πιστοποίησης εξασφαλίζοντας έτσι με συνέπεια την ειλικρινή συνεργασία και τις καλύτερες τιμές προς τους πελάτες της.  Σε ένα ιδιόκτητο χώρο με στεγασμένα καυσόξυλα πάντα ξερά και στεγνά σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στα προϊόντα μας.

Ο πελάτης μας σε συνεννόηση μαζί μας, επιλέγει τα καυσόξυλα που ταιριάζουν στις δικές του ανάγκες. Το καυσόξυλο πρέπει να αποδίδει περισσότερο έτσι ώστε να πάρουμε την μέγιστη θερμότητα στον χώρο μας.

Είδη των καυσόξυλων


  • Πεύκο: Το πεύκο είναι ξύλο “ελαφρύ” που δίνει εξαιρετική φλόγα και καίγεται γρήγορα.
  • Δρυς: Το δρυς είναι και αυτό βραδύκαυστο όπως το πουρνάρι και η ελιά. Ιδανικό ξύλο για ανεβάσουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας.
  • Ελιά: Η ελιά είναι ξύλο “βαρύ” και βραδύκαυστο. Είναι το μοναδικό καυσόξυλο όπου για την καύση του χρησιμοποιούμε τον κορμό, αλλά και η ρίζα του. Θεωρείται ισάξιο καυσόξυλο μαζί με το πουρνάρι και το δρυς.
  • Οξιά: Η οξιά είναι ξύλο επίσης “ελαφρύ” που μας δίνει φλόγα και καίγεται εύκολα. Ανήκει στην ίδια κατηγορία με το πεύκο.
  • Πουρνάρι (Άγριο): Το πουρνάρι είναι ο βασιλιάς των καυσόξυλων, όμως είναι δυσεύρετο. Ιδανικό για να προσφέρει την υψηλότερη θερμοκρασία στο χώρο.
  • Οικολογικά Καυσόξυλα


Κατόπιν παραγγελίας η εταιρεία αναλαμβάνει την δωρεάν μεταφορά στην πόρτα σας. Η μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

Επικοινώνησε μαζί μας

Τα προϊόντα της εταιρείας Μπαρουτόξυλο είναι όλα Ελληνικά, από την Εύβοια αλλά και όλη την Ελλάδα.

 

Καυσόξυλα – Τιμές:

Η τιμή του καυσόξυλου εξαρτάται από το είδος του. Για παράδειγμα 2,5 κυβικά ειναι ένας τόνος πεύκο, 2 κυβικά – ένας τόνος οξιά ή δρυς
και 1,75 κυβικά – ένας τόνος ελιά ή άγριο (πουρνάρι).